Over ons

Theoriementor biedt jou de beste voorbereiding aan op het auto theorie examen. Wij geven in kleine groepjes les aan maximaal 12 leerlingen. Tijdens de theoriecursus is er sprake van een efficiënte manier van lesgeven. Zo maken wij gebruik van praktische voorbeelden. Dat maakt het voor jou gemakkelijk om de verkeerssituaties te begrijpen en de stof beter te onthouden.

Oefenen met een tablet

Wij maken tijdens de theoriecursus gebruik van tablets met een up to date examensysteem. Dat is een effectief middel om oefeningen te doen. Op deze manier simuleren wij echte theorie-examens van het CBR. Dat is een perfecte voorbereiding op het auto theorie examen en biedt de grootste kans om in één keer te slagen.

Theoriecertificaat

Het belangrijkste doel van de cursus is voor jou uiteraard het halen van je theoriecertificaat voor Rijbewijs B. Wij hebben daar nog een doel aangekoppeld. Het is van belang dat je de theorie ook begrijpt en in de praktijk toepast. Het middel dient dan ook een hoger doel en dat is het bevorderen van de veiligheid in het verkeer.

De ideale basis

De cursus geeft je een ideale basis om tijdens de autorijlessen de verkeersregels toe te passen en inzicht in het verkeer te krijgen. De theoriecursus maakt het voor jou bovendien gemakkelijker om tijdens de rijlessen zelfverzekerd in de auto te rijden. Je hebt er dan ook de rest van je leven profijt van.

Waarom Theoriementor?

Aanmelden bij Theoriementor
Cursus & examentraining
Vervoer naar en van het CBR
Optimale voorbereiding voor het examen