Theoriecursus Oostzaan

Ben je op zoek naar een auto theorie cursus in Oostzaan? Wellicht zal dat moeilijk te vinden zijn, maar vrees niet. Even verderop in Zaandam geven wij als Theoriementor dagcursussen voor het CBR theorie examen voor het auto rijbewijs.

Makkelijk bereikbaar voor de hele Zaanstreek!

Cursus én examen, alles op 1 dag!

Het volgen van rijlessen in de praktijk kan best veel tijd innemen, daarom willen wij bij Theoriementor er voor zorgen dat je je theorie-examen zo snel mogelijk haalt. Wij richten op onze snelcursussen vooral op het examengericht leren en zullen er voor zorgen dat je in 1 dag klaar bent voor het examen. Hierbij maken wij gebruik van up-to-date oefenmateriaal en proefexamens op tablets, net zoals bij het CBR.

Tijdens de cursus wordt er ook nog eens examentraining gegeven, zodat ook bijvoorbeeld leerlingen met dyslexie zonder problemen het examen kunnen afleggen.

Wanneer je uiteindelijk klaar bent met je theorie, zal je hier de rest van je leven van profiteren. De kennis die je zal opdoen tijdens de cursus, gebruik je ook tijdens je rijlessen, tijdens het afrijden, en uiteindelijk je hele leven wanneer je je rijbewijs hebt gehaald!

Direct aanmelden voor je theorie met examen

Meld je nu aan voor een theoriecursus met het CBR examen in hartje Zaandam.

Theoriecursus in het Weekend

Niet iedereen heeft doordeweeks tijd voor een cursus, of het kan zijn dat je zelf je examen hebt ingepland. Ook dan is het mogelijk om nog een cursus te volgen. In het weekend worden er bij Theoriementor ook 1-daagse cursussen gegeven. Tijdens deze cursussen wordt uitgebreid de stof behandeld en ook nog eens online ondersteuning gegeven zodat je nog altijd online vragen kunt stellen voordat je het examen moet afleggen.

Direct aanmelden voor je theorie zonder examen in het weekend

Meld je nu aan voor een theoriecursus met het CBR examen in hartje Zaandam.

Auto theoriecursus

Waarom Theoriementor?

Aanmelden bij Theoriementor
Cursus & examentraining
Vervoer naar en van het CBR
Optimale voorbereiding voor het examen